Blog

Anasayfa   -   Blog   -   Maraş Bims Plaka

Maraş Bims Plaka

24 Ekim 2020

Bims kökenli ürünlerin kullanımı, oldukça yaygınlaşan ve de bu alanda yapılan üretimin bu nedenle de oldukça geliştiği bir konudur. Sadece ürün talebi açısından bakıldığından artan ivme, kendini üretim alanındaki gelişmelerle desteklemiştir.

Bims kökenli ürünlerin kullanımı, oldukça yaygınlaşan ve de bu alanda yapılan üretimin bu nedenle de oldukça geliştiği bir konudur. Sadece ürün talebi açısından bakıldığından artan ivme, kendini üretim alanındaki gelişmelerle desteklemiştir. Satış ve pazarlama faaliyetleri de bu ölçekte kendine oldukça yükse bir hız sağlamıştır. Bu alanda üretim, satış ve pazarlama konularını tek noktadan yöneten firmamız oldukça önemli bir yere sahiptir. Sektördeki bu yerini ürün tasarım ve geliştirme faaliyetleri her geçen gün artan hacimlerle desteklemektedir. Bims tabanlı kılavuz, tuğla ya da plaka üretiminde hizmetlerini güçlenerek devam ettirmektedir. Maraş Bims Plaka ve kılavuz taleplerinizde yine bims tuğla ihtiyaçlarınızda en kısa sürede ürün teslimi sağlanır. Kılavuz üretimi, tuğla üretimi veya plaka üretimi için gelişen teknolojiden aldığı destekle önemli bir üretim sahasına sahiptir. Üretim alanındaki makine ve teçhizat, alanında deneyimli uzman çalışanlar ile güçlendirilmiştir. Bu sayede kesintisiz üretim sağlanmıştır. Üretimin kesintisiz olması kadar, teknik ve zorunlu koşullara da uyması önemlidir. Bu açıdan her türlü standardı gözeterek modern bir üretim operasyonu gerçekleştirilmektedir. Üretim, depolama ve sevkiyat aşamalarında her türlü tedbir alınmakta ve gerekli tüm araçlar kullanılmaktadır. Tüm bu faaliyetler zamanında ve kesintisiz hizmet içindir.

Bims

Bims ismi ile anılan ürün aslında herkesin bir şekilde yolunun kesiştiği ponza taşı ya da sünger taşı veya topuk taşı olarak da bildiği üründür. Kullanım ve tasarım amacına göre farklı şekillerini gördüğünüz bu ürün ince taneli ham maddesi ve diğer taş ürünle nispetle düşük özgül ağırlığı ile dikkat çeker. Yine başta yangın olmak üzere tehlikeli durumlara dayanıklılığı oldukça önemlidir. Dış etkenler, sürtünmeye karşı dayanıklılık nemli ortamlardaki davranımı oldukça önemlidir. Adeta nefes alan doğal yapısı bu ve benzeri her ortamda nitelikli bir kullanım avantajı sağlanır. Maraş Bims Plaka talepleri de bu ve benzeri değerli nitelikler nedeniyle artış eğilimindedir. Bu eğilimden dolayı da artan ürün talebi hususunda firmamız son derece başarılı tedarik gücü ile sektörde önemli bir yere sahiptir. Nitelik iş gücü ve üretim kalitesi ile de bu yerini sağlamlaştırmıştır. Yaptığı yatırımlar ile hem üretim parkurunu geliştirmekte hem de makine parkını geliştirmektedir. Özellikle üretimin kontrolü ve zamanında ürün teslimi konusunda oldukça iddialı bir konumdadır. Maraş Bims Plaka ihtiyaçlarınızı kaliteli ürünler ile zamanında karşılayabilecek bir firma ile çalışmak oldukça büyük bir avantaj olacaktır. Bu sayede projelerinizle ilgili tedarik sorunu ve teslim zamanı problemleri ortadan kalkacaktır.

Bims Üretim ve Satışı

Bims kullanımı ile tasarlanmış ve satışa sunulan ürünler farklı formlarda olabilir. Kılavuz, tuğla ya da plaka formundaki ürün ihtiyaçları için her an hizmet alabileceğiniz deneyimli bir firma olan işletmemiz, oldukça önemli kapasitede üretim gerçekleştirmektedir. Bu kapasitenin tamamını aynı standartta ürün üretmek için ayıran tesisimizde bims temelli ürünler, kalite kontrol ilkelerine ve teknik şartnamelere uygun şekilde imal edilir. Bu nedenle satın alacağınız ürünleri güvenle projelerinize uyarlayabilirsiniz. Maraş Bims Plaka ve ya tuğla talepleriniz, stok ve sevkiyat durumumuza göre en kısa sürede tedarik ile karşılanır. Tedarik zincirimizde aksama olmaması için gerekli üretim ve depolama tedbirleri alınmıştır. Deneyimli üretim ekibimize yine son derece tecrübeli satış ekibimiz eşlik ederek hizmetlerde kesinti olmaması sağlanmaktadır. Mevcut ya da projenize özel ürünler verilen teslim süresi ve teslim koşulları dikkate alınarak imal edilmektedir. Teslimat da aynı özenle gerek teslimat koşullarına uygunluk gerekse ürün kalitesi ve de miktarı açısından sorunsuz yapılmaktadır. Maraş Bims Plaka ve diğer türdeki ürün taleplerinizde bu ve benzeri avantajlarımızı dikkatle değerlendirmeniz zamanında ve kaliteli proje teslimi için oldukça önemli olacaktır. Gelişen ve oldukça hızlı sonuç bekleyen sektörde, firmamız gibi deneyimli üreticiler ile çözüm ortağı olarak çalışılması gelecek iş alımları açısından oldukça önemli bir basamaktır. Bu sayede gerek mevcut projenin sağlıklı ve istenilen şekilde tamamlanması gerekse kullanılan bims ürünlerinin kalitesi bakımında oldukça önemli bir referans sağlanacaktır. Tuğla veya kılavuz ya da plaka olması fark etmeksizin ürettiğimiz tüm bims ürünler için kalite ve zamanında teslimat birinci önceliktir. Maraş Bims Plaka teslimatlarınıza uygun hizmet almak için bize ulaşmanız yeterli olacaktır.

 



Bu yazı 1294 kere okundu.

Diğer Blog Yazıları

Maraş Kılavuz Plaka

24 Ekim 2020